Categoria C ; E

Camion Volvo
Camion Volvo
Remorca Transport Entreprise

1. Autovehiculul , altul decat cele din categoria D sau D1 , a carui masa totala maxima autorizata este mai mare de 3.500 kg si care este proiectat si construit pentru transportul a maximum 8 pasageri in afara conducatorului auto .

2. Ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C si o remorca a carei masa totala maxima autorizata nu depaseste 750 kg .

– Pret categoria C : 1800 ron

– Pret categoria C + E : 135 ron

– Pret categoria C , C + E : 2650 ron

Pregatirea practica la categoria C si C+E se efectueaza cu camionul Iveco Eurocargo, astfel viitorii soferi profesionisti pot beneficia de o pregatire la cele mai inalte standarde. Avand in vedere ca aceste categorii reprezinta in sine o meserie, accentul in cadrul pregatirii practice va fi pus nu doar pe manevrarea camionului ci si pe cunoasterea timpilor de lucru si de odihna, conduita defensiva si protejarea celorlalti participanti la trafic.

Mai multe detalii gasiti pe:

http://www.instructorultau.ro/scoala-soferi-brasov/categoria-c-c+e.php

Autor: InstructorulTau

Ma numesc Handra Francisc si sunt instructor auto atestat pe toate categoriile de autovehicule (A,B,C,E,D) si am lucrat ca autorizat PFA pe categoriile A si B. In cei peste 20 ani de experienta am format cateva mii de conducatori auto ! in fine, am pus bazele scolii de soferi HFR InstructorulTau SRL, alaturi de o echipa de profesionisti si impreuna cu care ne straduim sa va formam ca viitori soferi responsabili.