Categoria A2

Categoria A2

Categoria A2

La categoria A2 va invit sa descoperiti placerea pilotarii motocicletei Honda CB 500 . Aceasta categorie se poate efectua la varsta de 18 ani, iar pregatirea practica la aceasta categorie se desfasoara atat in poligon cat si in trafic. Motocicleta Honda CB 500 si-a dovedit utilitatea si in pregatirea graduala a cursantilor de la categoria A, astfel ca pentru cei ce nu au mers pe doua roti procesul de invatare este mai facil .

Desenul probei de poligon, precum si modul de executie al acestuia il aveti la dispozitie aici https://www.instructorultau.ro/practica-scoala/moto-categoria-a.php

Pretul la categoria A2 este de 900 ron


Mai multe detalii puteti vedea pe pagina :

http://www.instructorultau.ro/scoala-moto-brasov/categoria-a2.php

Autor: InstructorulTau

Ma numesc Handra Francisc si sunt instructor auto atestat pe toate categoriile de autovehicule (A,B,C,E,D) si am lucrat ca autorizat PFA pe categoriile A si B. In cei peste 20 ani de experienta am format cateva mii de conducatori auto ! in fine, am pus bazele scolii de soferi HFR InstructorulTau SRL, alaturi de o echipa de profesionisti si impreuna cu care ne straduim sa va formam ca viitori soferi responsabili.