Sari la conținut

Prezentare

Bine ati venit pe blogul scolii de soferi InstructorulTau !

Scurt istoric: ma numesc Handra Francisc si sunt instructor auto din anul 1999. 15 ani am profesat ca instructor auto – moto independent, sub firma Handra Francisc P.F.A. In anul 2015, dupa o lunga perioada care a insemnat experienta acumulata, imbinata cu pasiune pentru profesia mea, am decis sa deschid propria scoala de soferi. Practic, am trecut de la Handra Francisc P.F.A la InstructorulTau S.R.L. Primul pas a fost sa aduc langa mine o echipa de profesionisti alaturi de care sa obtinem performante notabile. Impreuna am devenit echipa InstructorulTau! Si nu m-am oprit aici! Pentru ca imi doresc ca toti cursantii sa aiba acces la dotari performante, am dotat sala de legislatie a scolii de soferi InstructorulTau cu mobilier nou, calculatoare moderne, planse de legislatie, machete stradale, etc astfel incat pregatirea teoretica a dumneavoastra sa se desfasoare in cele mai bune conditii, scopul fiind acela de a fi cea mai buna scoala de soferi din Brasov si astfel dorinta voastra ”VREAU PERMIS” se transforma in realitate!.

Scoala de soferi InstructorulTau pregateste cursanti la categoriile: A, A2, A1, B, curs categoria B extins mai mic de 4250kg, categoria B cu cutie automata, B+E, C, CE, D. Parcul auto – moto al scolii de soferi InstructorulTau este alcatuit din autoturisme si motociclete de ultima generatie, extrem de performante. Mai exact, la scoala de soferi InstructorulTau cursantii au ocazia sa conduca:

1. Scoala moto categoria A – motocicleta: Honda Hornet si Kawasaki ER-6N

2. categoria A2 – motocicleta: Honda CB 500 si Yamaha MT03

3.categoria A1 – motocicleta: Honda CBF 125 si Yamaha YBR125

4.categoria AM – moped: First Bike

5.Scoala auto: categoria B: Hyundai I30, Citroen C3, Ford Focus, Ford Fiesta, Volkswagen Polo,

6.categoria B cutie automata : Volkswagen Golf 6, Volvo XC60

7.categoria B+E: Volvo XC60 cu remorca.

8.categoria C: camion Volvo F440

9.categoria C+E: camion Volvo F440 cu cutie automata si masa maxima de 20t, caruia i se ataseaza o remorca Transport Entreprise de 18 tone

10.categoria D: autocar Setra

Scoala de soferi InstructorulTau este un proiect ajuns la maturitate! Acest lucru inseamna: echipa profesionista, dotari de ultima generatie si instructori de top, cu o experienta vasta in domeniu. La scoala de soferi InstructorulTau inveti cum sa devii un sofer responsabil!